Suntem o firma care dispune de aparatura specializata pentru efectuarea lucrarilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, se folosesc numai substante de foarte buna calitate avizate de cate Ministerul Sanatatii.

Dezinsectia

Se face prin pulverizarea de substanta de foarte buna calitate, fara mirosuri neplacute sau deranjante cu efecte ridicate, biodegradabile si fara efecte corozive asupra instalatiilor unde este aplicata. Substanta este aleasa in functie de spatiul unde este pulverizata si de gradul de infestare .

Servicile noastre de dezinsectie au drept scop prevenirea si tratarea germenilor patogeni cat si pentru a lichida focarele deja existente. Cu ajutorul firmei noastre veti scapa definitive de pericolele ce le transmit insectele daunatoare cum ar fi boli infectioase sau boli parazitare.

Deratizare

Se realizeaza in conformitate cu Normele Uniunii Europene prin montarea de STIR (statii de intoxicare) si se folosesc simultan substante pentru o eficacitate mai mare si pentru combaterea in masa a rozatoarelor.

Deratizarea nu este doar o operatiune, este un proces amplu care are la baza atat metode de combatere cat si metode de prevenire, astfel incat locatia Dumneavoastra sa nu mai ajunga sa aiba nevoie de aceste operatiuni de combatere .

Dezinfectia

Dezinfectia realizata de firma noastra are caracter profesional si se bazeaza pe folosirea pompelor de joasa presiune (vermolere) sau pe cea a pompelor de inalta presiune (atomizoarelor). Personalul nostu va alege impreuna cu Dumneavoastra varianta si substanta  folosita pentru spatiul vizat. Toate produsele noastre sunt avizate si au un spectru larg pentru combaterea principalilor agenti patogeni cu actiune bactericida, virucida, fungicida si sporicida

Acest proces complex se poate executa prin doua cai:
–    Profilactic sau preventiv  cu rolul de eliminare a germenilor patogeni;
–    Terapeutic sau prin combatere care are rolul de a combate bolile infectioase de la semnalizarea primelor atentionari pana la distrugerea focarului.
Cele doua procese completeaza curatenia, insa nu o suplinesc

Avem personal autorizat pentru efectuarea lucarilor enumerate mai sus. Oferim cele mai bune servicii la cele mai bune preturi in functie de necesitate si de lucrarea efectuata.

Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare (O.G. 536/1997, Legea 98, etc.) la intervale de timp de maxim 6 luni pentru deratizare si maxim 3 luni pentru dezinsectie si dezinfectie.