Dezinsectie

dezinsectieCe inseamna Dezinsectia?

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect).”

 

 

 

 

dezinsectie-exterior Cand si unde trebuie efectuata dezinsectia?

Dezinsectia trebuie efectuata pe toate spatiile locuite sau circulate de oameni, atat in interior cat si in exterior. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie – noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.

6020-200

Cat costa dezinsectia?

Toate eforturile noastre sunt indreptate catre satisfacerea clientilor, deoarece intelegem ca un client multumit poate sa ne aduca, prin recomandarile sale si alti clienti. Folosim numai produse de a caror eficienta suntem 100% siguri si metode proprii, imbunatatite permanent pe parcursul celor peste 15 ani de activitate. In functie de suprafata spatiului ce trebuie tratat, de gradul de infestare, tipul de insecta, frecventa de executie s.a. avem permanenta grija ca intre calitatea lucrarilor si pretul oferit sa fie cel mai bun echilibru.

Contactati-ne acum!